Få tips og gode råd om digital markedsføring

Gennem mere end 14 år har jeg arbejder professionelt med online markedsføring. Jeg er Google Partner, Facebook Partner og Google Analytics Qualified Individual. Jeg har desuden en diplomuddannelse i digital konceptudvikling. Al den viden deler jeg med dig i mine artikler.

Filtrer efter interresse
19.oktober – SEO

SEO Esbjerg

Du lander måske på denne artikel fordi du har søgt efter “SEO Esbjerg”. Det gør du fordi artiklen er optimeret efter netop dette søgeord – dette kaldes lokal SEO. Jeg vil i denne artikel fortælle dig, hvordan du selv kan arbejde med lokal SEO, og tiltrække kunder i Esbjerg om omegn ved hjælp af SEO.

Læs mere
17.oktober – Digital strategi

Guide til Google Optimize

Hvis du ønsker at øge konverteringsraten på din hjemmeside, skal du arbejde med konverteringsoptimering. Der findes en række værktøjer til konverteringsoptimering – ét af dem er Google Optimize.

Læs mere
15.oktober – Digital strategi

Funnel marketing

Der er mange måder at arbejde med funnel marketing på. Formålet med denne artikel er at give dig gode råd til hvordan du kan arbejde med funnel marketing i din virksomhed.

Læs mere
14.oktober – SEO

SEO Guide: Den ultimative guide

I praksis består arbejdet i at opnå en høj position i søgeresultaterne på Google eller de andre søgemaskiner. I arbejdet med SEO fokuserer man altså på at tiltrække mere organisk (ikke betalt) trafik fra søgemaskinerne. 

Læs mere
10.oktober – Digital strategi

Online markedsføring i Esbjerg

Min erfaring er at ikke mange virksomheder i Esbjerg fokuserer på online markedsføring. Min oplevelse er, at det er svært for lokale virksomheder at komme i gang med.

 

Læs mere
08.oktober – Digital strategi

Design Sprint

I denne artikel vil jeg fortælle hvordan du bruger design sprint til at gå fra idé til produkt på bare 5 dage. Undgå at spilde ressourcer med denne effektive metode.

Læs mere
01.oktober – SEO

Guide til lokal SEO: Få flere kunder med SEO

Vil du tiltrække flere kunder fra dit lokalområde med søgemaskineoptimering uden at bruge penge på annoncering? Her får du en komplet guide til lokal SEO.

Læs mere

Skal vi tage en snak?

Vil du have mere synlighed, flere leads og flere kunder? Jeg har mere end 14 års erfaring og “know how” som du kan få glæde af.

+45 21749872

kontakt@simongrevang.dk