Online markedsføring og ny hjemmeside

Jawin Safe Trips sælger alkolåse og godkendt som leverandør til alkolåsordningen. Min opgave var at eksekvere på vores digitale strategi og agere projektleder på udvikling af ny hjemmeside.

Kunde

Jawin Safe Trip

Opgavetype

Online markedsføring

Kunden og opgaven

Ny hjemmeside og udarbejdelse af digital strategi

Overordnede bestod opgaven i at markedsføre alkolåse og brande Jawin Safe Trip som førende leverandør af alkolåse. Jeg agerede desuden projektleder på en ny hjemmeside

Alkolåse kan screene for alkohol inden et køretøj startes. Primært skulle vi målrette den betalte annoncering mod person, som har fået en dom for spirituskørsel og efterfølgende er blevet godkendt til at komme ind under alkolåsordningen. 

Kunderejsen er således en længere proces fra man får sin dom til man bliver godkendt til alkolåsordningen. Derfor blev e-mail marketing en helt central kanal i vores digitale strategi. Vi fik produceret en række automatiske e-mail flows som skulle sørge for at holde brugerne engagerede indtil de var blevet godkendt til alkolåsordningen.

For at servicere kunderne bedst og minimere ressourcer til kundeservice udarbejde vi en strategi, hvor brugerne ved at besvare en række spørgsmål hurtigt kunne finde ud af, hvilken del af alkolåsordningen de kunne komme ind under. 

Vi brugte Facebook annoncering som en del af vores re-marketing strategi, hvor vi med en række professionelt producerede videoer fortalte brand historien og tidligere kunders erfaringer med Jawin Safe Trip. Alt vores content herunder video og billeder blev produceret af Steensbeck.

Efter et par år skulle hjemmesiden fornyes. Vi besluttede os for at lave et total redesign af alkolaas.dk herunder også en ny identitet uden at bevæge os for langt væk fra det oprindelige.

Vi havde et ønske om at skabe en ny visuel identitet, hvor man stadig kunne genkende Jawin Safe Trip. Fælles var at både brugervenlighed og tekniske funktioner skulle skabe en rød tråd, således brugerne blev taget i hånden fra første gang de besøgte hjemmesiden.

Visuel identitet og design af den nye hjemmeside blev udarbejdet af grafisk designer Søren Moe, hvorefter jeg agerede projektleder på udviklingsopgaven.

Hjemmesiden blev udviklet i det populære CMS systemet WordPress, fordi det skulle være nemt for kunden selv at vedligeholde hjemmesiden.

Den primære indsats for online markedsføring foregik i en kombination Google Ads og Facebook remarketing, hvor vi havde fokus på at skabe en rød tråd igennem kunderejse

Resultatet blev en ny hjemmeside, hvor vi havde stor fokus på teknisk SEO og brugervenlighed. 

Har du brug for hjælp til ny hjemmeside og online markedsføring?

Kontakt
Sådan gjorde jeg

Sådan gjorde jeg

Indsatsen for Jawin Safe Trip bestod af to ben: På den ene side skulle vi udvikle en unik platform, hvorfra Jawin Safe Trip kunne sælge alkolåse fra. Derudover skulle der udvikles en digital strategi, hvor vi skabte en rød tråd gennem kunderejsen.

  • AnalyseIndsatsen for Jawin Safe Trip bestod af to ben: På den ene side skulle vi udvikle en unik platform, hvorfra Jawin Safe Trip kunne sælge alkolåse fra. Derudover skulle der udvikles en digital strategi, hvor vi skabte en rød tråd gennem kunderejsen.
  • StrategiKunderejsen havde et central fokus i den digitale strategi. Det var vigtigt for os at skabe en solid sammenhæng på tværs af digitale kanaler.
  • EksekveringE-mail markedsføring og automation blev en vigtig kanal. Vi havde en tese om at kunderejsen ville være lang. For at minimere annonceudgifter brugte vi e-mails til at fastholde brugerne.
Udtagelse
Simon har en helt unik forretningsforståelse.

Sammen har vi skabt både vækst og fremgang for vores forretning. Vi har oplevet betydelig fremgang i den periode vores samarbejde har stået på, hvilket kan ses på bundlinjen. Dette resulterede i at vi blev Gazellevirksomhed i 2021.

Jawin Safe Trip

Jan Winum Povlsen

Fanø Vesterland

I samarbejde med Steensbeck fik vi udviklede videocontent i høj kvalitet med det formål at nedbryde barrierer.

Andre cases

Læs også andre cases

Få inspiration til hvordan du kan gøre endnu mere ud af din online tilstedeværelse.

Online markedsføring

Bent Pedersen

Bent Pedersen fik hjælp til online markedsføring.

Branding

INGENIØR`NE

En digital strategi er dybt forankret med virksomhedens overordnet strategi.

Skal vi tage en snak?

Har du et spørgsmål eller et projekt, du gerne vil vende med mig, eller er du nysgerrig på, at høre om hvordan jeg kan hjælpe jer, så giv mig et kald.

+45 21749872

kontakt@simongrevang.dk