Investering i lovende startups

Jeg investerer min tid og “know how” i lovende start-ups med et proof-of-concept, som indenfor en overskuelig periode har potentialet til at blive et attraktivt scaleup.

Klar til skalering

Er dit startup klar til skalering?

Viden og kompetencer er sammen med kapital de vigtigste ressourcer i et start-ups og virksomheder i en tidlig fase.

Over en årrække ønsker jeg at investerer både tid, erfaring, viden og kapital i lovende startups med det mål at bygge succesfulde og bæredygtige virksomheder.

Jeg kan bidrage med mere end 14 års erfaring og uddannelser med digital konceptudvikling, online markedsføring og digital forretningsudvikling – kompetencer som kan være svært at købe sig til for en iværksætter.

Sammen med et stærkt netværk af digitale kompetencer skalerer vi i fællesskab dit startup til at blive en lovende profitabel og bæredygtig virksomhed.

Som iværksætter er det være en god ide at få sagkyndig hjælp inden for områder af din virksomheds udvikling, du ikke kender til, da det kan betyde forskellen på succes eller konkurs. 

Som iværksætter kan du samle et hold af specialister, der passer til dit og din virksomheds behov. Det kan enten være som et advisory board eller eksterne konsulenter, som du kan bruge til sparring. 

Eksterne konsulenter vil du typisk kunne sparre med enkeltvis og ofte i forbindelse med et konkret projekt, hvor et advisory board har en mere permanent karakter. 

Konsulentydelser og specialistviden er ofte dyre ressourcer at købe sig til som iværksætter, hvor den begrænsede kapital skal forvaltes klogt.

Jeg kan tilbyde dit start-up:

 • Hands on på online markedsføring
 • Digital forretningsudvikling
 • Automatisering af processer
 • Kapital
 • Netværk af specialister
 • Løbende sparring

Et aktiv & strategisk partnerskab

Som investor bringer jeg høj faglig ekspertise indenfor digital konceptudvikling til dit startup.

Jeg har en diplomuddannelse i digital konceptudvikling.

De sidste 15 år har jeg arbejdet med online markedsføring – jeg er Google- og Facebook Partner. Jeg har Danmarks eneste ECTS godkendte uddannelse indenfor søgemaskineoptimering. Jeg har desuden en professionel bestyrelsesuddannelse fra Niels Brock i København.

Din virksomhed vil med andre ord få stærke digitale kompetencer og strategisk sparring. Jeg indtager en aktiv rolle, hvor jeg prioriterer min tid i dit startup, så vi i fællesskab kan få dit startup til næste niveau

Særlige fokusområder

Særlige fokusområder

Mine styrker og kompetencer ligger indenfor tech området. Derfor investerer jeg primært investering i startups indenfor dette felt.

Tech-virksomheder spiller en væsentlig rolle i den danske økonomi, fordi både virksomheder og forbrugere dagligt er i kontakt med disse.

Tech-virksomheder kan være digitale platforme, som vi møder når vi handler på nettet herunder søgemaskiner, online markedspladser, sociale medier, sammenligningsplatforme eller booking- og bestillingsplatforme. Det kan også være automatiske og digitale løsninger som håndtere processer for at gøre arbejdsgange nemmere.

Jeg tror på at danske tech-virksomheder er fremtiden. Vi er i Danmark meget langt fremme med digitalisering og der er ingen tvivl om at digitalisering vil stå øverst på listen over fokusområder fremover.

Med mere end 14 års erfaring med digital konceptudvikling og online markedsføring ønsker jeg nu at investere min tid, viden, ressourcer og kapital i lovende startups.

Mit fokus vil primært være på tech-virksomheder, da det er der min interesse og “know how” er. Dette udelukker dog ikke investeringer i andre nicher, hvis casen er god.

Mine fokusområder:

 • Blockchain
 • IoT
 • AI
 • Big data
 • Proptech
 • Fintech
 • Ecommerce
 • Bæredygtighed
 • Medtech

Processen

01.Screening

Jeg screener virksomheden ud fra en række kriterier for at finde ud af om der er potentiale.

02.Indledende møder

Vi afholder en række indledende møder og snakker både om forventinger og muligheder.

03.Tæt samarbejde

Over en periode for nogle måneder arbejder vi tæt sammen i din virksomhed med option på investering.

04.Baglæns due diligence

Jeg laver en baglæns due diligence, for at få i dybden gå detaljerne og blive klogere på virksomheden.

05.Investering

Vi bliver enige om betingelserne for samarbejdet, og jeg investerer i din virksomhed.

Kontakt

Lad os tage en uforpligtende snak

Er dit startup klar til næste fase og er der proof of concept? Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Efter en periode med screening og de første kaffemøder finder vi ud af om der er et match. Over et par måneder tester vi herefter samarbejdet, hvor jeg løser konkrete opgaver og leverancer i dit startup.

Sideløbende gennemfører jeg en slags baglæns due diligence for at lære dit startup bedre at kende og for at finde ud af om der er basis for et succesfuldt samarbejde.

+45 21749872

kontakt@simongrevang.dk